Sklenené dvere

Sklenené hliníkové vchodové dvere: Technické informácie

Vchodové hliníkové dvere sú vyrobené z kvalitných materiálov s detailným spracovaním a so zmyslom pre eleganciu. Hliníkové profily s prerušeným tepelným mostom a vysokou odolnosťou ochránia váš dom pred neželanými návštevníkmi alebo zlým počasím.

Dverná výplň z bezpečnostného skla tvorí elegantnú sériu vchodových dverí, pri ktorej sa pieskované alebo graficky upravené sklo vkladá do hliníkového rámu. Je to nadčasový ekologický produkt s výbornými tepelno-izolačnými vlastnosťami pri použití trojskla a argónu.

Hliníkový profil vchodových dverí
MB-86SI alebo MB-104

MB-86SI vyhlásenie o parametroch (PDF)
MB-104 vyhlásenie o parametroch (PDF)
MB-104 pasívny certifikát (PDF)

Aluprof MB-86SI: Vhodné pre vchodové dvere štandardných aj neštandardných rozmerov, so svetlíkmi alebo bez a to aj vo veľmi náročných poveternostných podmienkach. Tento profil dodávame vo všetkých farbách RAL. Profil má výborné tesniace vlastnosti vďaka využitiu tesnení z dvojzložkového syntetického kaučuku, ktorý zaručuje odolnosť voči starnutiu počas dlhoročného používania. MB-86SI má vylepšené tepelno-izolačné vlastnosti vďaka využitiu dodatkovej komory. Vysoká pevnosť profilu umožňuje výrobu rámu pre krídlo s nosnosťou až do 200kg. Stavebná hĺbka profilu je 77 mm. Prestup tepla hliníkového rámu pre krídlo je 0,92 W/(m²K).

Aluprof MB-104: Vhodné pre pasívne rodinné domy a nadrozmerné dvere. Stavebná hĺbka profilu je 95 mm. Prestup tepla hliníkového rámu pre krídlo je 0,53 W/(m²K).

Hliníkové profily pre ekologické vchodové dvere

Dverná výplň do hliníkového profilu
trojsklo

Vyhlásenie o parametroch (PDF)

Trojsklo: Izolačné trojsklo sa používa hlavne pri rekonštrukciách, novostavbách, energeticky úsporných alebo pasívnych domoch. Pri trojskle získate vyššiu tepelno-izolačnú schopnosť (prestup tepla U=0,6), minimálne rosenie, lepšiu zvukovú izoláciu a vyššiu bezpečnosť. Už štandardne sú použité bezpečnostné sklá a medzisklenné priestory sú navyše plnené argónom pre zlepšenie izolačných vlastností.

Dverná výplň je dostupná v 4 dizajnových prevedeniach

Pieskované sklo: Pieskovanie je proces, pri ktorom je sklo vystavené prúdu vzduchu s drobnými časticami kremičitého piesku pod tlakom. Vtedy sa sklo stáva nepriehľadným a získava “mliečny” nádych.

Pieskované trojsklo ako výplň pre hliníkové vchodové dvere do domu

Grafické sklo: Digitálna tlač umožňuje aplikáciu aj zložitých grafických vzorov alebo fotiek vo vysokej kvalite priamo na sklo, čo otvára nekonečné možnosti fantázii a kreativite.

Grafické trojsklo ako výplň pre hliníkové vchodové dvere do domu

Sklo s antikorom: Antikor (nerez) je integrovaný na stredovom skle a je tak chránený pred poveternostnými vplyvmi. Neusádza sa tam špina ani mastnota a bude vždy vyzerať ako nový. Pri niektorých modeloch je antikor kombinovaný aj s pieskovaním a grafickými vzormi. Sklo s antikorom vyrábame iba ako trojsklo.

Štrúktúra sklenenej dvernej výplne s integrovaným antikorom a pieskovaním alebo grafickou úpravou pre hliníkové vchodové dvere do domu

Sklo bez vzoru: Možnosť výberu medzi čírym, mliečnym alebo zrkadlovým sklom. Sklo bez vzoru vyrábame iba ako trojsklo.

Hliníkové vchodové dvere s výplňou zo zrkadlového izolačného trojskla
Hliníkové vchodové dvere s výplňou z matného mliečneho izolačného trojskla
Hliníkové vchodové dvere s výplňou z číreho izolačného trojskla

Ponuka sklenených vchodových dverí

Ponúkame zameranie stavebného otvoru a osadenie hliníkových vchodových dverí na PUR penu alebo paropásky (tzv. teplá montáž). Realizujeme aj demontáž starých dverí, ich odvoz a likvidáciu odpadu. Ak montáž realizuje Luglass, dostanete záruku 5 rokov. Bez montáže je záruka 2 roky. Montáže realizujeme po celom Slovensku. Doprava, technické poradenstvo a grafická vizualizácia budúcich dverí sú samozrejmosťou.

Drevené, plastové alebo hliníkové – neviete sa rozhodnúť, aké dvere kúpiť?
Spísali sme sprievodcu výberom vchodových dverí.